Хората от Персийския залив много добре познават лицето на Ганим

...
 Хората от Персийския залив много добре познават лицето на Ганим
Коментари Харесай

Историята на мъжа без крака, светът го видя на откриването на Мондиала

 Хората от Персийския залив доста добре познават лицето на Ганим Ал Муфтах. 22-годишният деятел, роден без долна част на тялото, се трансформира в същинска сензация при откриването на Световното състезание по футбол в Катар. На церемонията в неделя той си подели сцената с холивудската легенда Морган Фрийман, предава NOVA.

Младият катарец изрецитира стих от Корана, приветствайки света с добре пристигнал в шоуто на единството и толерантността.
-->
" Всеки е добре пристигнал! Това е покана към целия свят ", сподели Ал Муфтах. " Възпитани сме да имаме вяра, че сме разпръснати на тази земя като нации и племена, с цел да можем да се учим един от различен и да откриваме хубостта в разликите си ”, продължи той.

Ганим е роден с рядко заболяване, известно като Синдром на каудална регресия, за което е особено долната част на гръбначния дирек да не се образува изцяло.

В профилите си мъжът документира провокациите, пред които се изправя всекидневно, трансформирайки се в гуру за мнозина. В TikTok той е същинска сензация със своите над 7 милиона почитатели, а в Instagram техният брой е 3,4 млн.

В момента катарецът учи политически науки в университет и се надява някой ден да стане посланик. Ганим също по този начин обича рискови спортове като гмуркане, каране на скейтборд и скално катерене и мечтае да стане параолимпиец.

През април Ал Муфтах беше разгласен за дипломат на Световното състезание по футбол.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР